Buuf & Buuf

Community voor positieve, actiegerichte mensen die gaan voor “Een Superleefomgeving”.

Iedereen heeft recht op een Superleefomgeving. Als je omgeving Gezellig, Gezond en Groen is voel je je gelukkiger, veiliger, meer betrokken en fysiek en mentaal gezonder.

En jij hebt heel veel invloed. Als jij JOU EIGEN leefomgeving fijner maakt, doe je dat je automatisch ook voor je kinderen, partner, buren, dorpsbewoners etc.

Wij geven trainingen & workshops en organiseren leuke projecten waarbij mensen met elkaar in verbinding komen Vind jij een fijne buurt belangrijk, ben je op zoek naar verbinding en persoonlijke ontwikkeling, wil je het niet alleen doen? Sluit je dan aan bij een van de projecten van Buuf & Buuf of doe mee aan een training of workshop als je nog meer verdieping wilt. Verbeter de wereld…BEGIN

Nou, wij zijn vast begonnen en jij….?
Buuf & Buuf

Wat is “UpGreat”?

Herken je dat, dat je telefoon of laptop een update nodig heeft en dat je die steeds wat voor je uit schuift? Als je het te lang uit stelt, krijgt je telefoon kuren, of is hij juist helemaal anders dan je gewend bent en moet je helemaal wennen aan alles dat is veranderd ;-). Dat is ook vaak zo bij je eigen persoonlijke update. Wij hebben zelf ervaren dat als je met regelmaat een kleine persoonlijke update doet, je net als bij je telefoon of laptop veel beter functioneert. Vandaar de UpGreat voor jezelf in 10 kleine stappen naar een relatief grote verandering zonder dat je daar helemaal van in de war bent 😉

Tijdens deze 10 avonden  staan Gezondheid, Relaties, Werk en Geld in de spotlight. Al deze gebieden hebben invloed op elkaar en versterken elkaar zowel in positieve als in negatieve zin. Wij zijn er van overtuigd dat als je als mens goed in je vel zit, jij een positieve invloed hebt op je omgeving. Voor een #SuperLeefomgeving zijn dus veel gelukkige mensen wenselijk.

Kosten

Tijdens deze avonden delen wij onze kennis die wij hebben opgedaan in opleidingen, trainingen en workshops met jou. Wij vinden deze informatie te waardevol om voor onszelf te houden en vinden dat die voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Vandaar dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Elkien en op deze manier de avonden aan jou aan kunnen bieden voor slechts €2,50 per avond. Als je voor alle 10 avonden in 1x betaald, betaal je slechts €20,00 voor een strippenkaart. Maar je mag natuurlijk ook meer over maken en dat besteden wij dan aan een eventuele vervolgtraining of een van onze andere projecten die bijdragen aan een #SuperLeefomgeving.

Waarom mee doen?

Heb je werk waar je niet zo blij van wordt?
Zou je er financieel op vooruit willen gaan?
Word je blij van de mensen om je heen of kosten ze je juist energie?
Ben je mentaal en fysiek fit en gezond?

Wil je weten:

Hoe je in kleine stapjes grote successen kunt boeken;
Wat je kernwaarden zijn en hoe die je kunnen helpen beslissingen te nemen;
Hoe je zelf meer vrijheid creëert;
Wat gedachtenkracht is;
Wat een gezond lichaam en een gezonde geest voor je doet

En nog veel meer.. Als 1 of meer van deze punten op jou van toepassing zij

n, schrijf je dan nu in!

Geef je snel op!

Wij geloven in de kracht van samen en herhaling. De training is dan ook een groepstraining en zal een aantal maanden duren, zodat je niet na 1 sessie geïnspireerd bent en vervolgens snel weer in je oude patroon vervalt.

Meld je dan nu aan voor slechts 2,50 per avond via info@buufenbuuf.nl met je naam, adres en telefoonnummer of via onze facebook pagina. Deze training is voor alle enthousiaste Gorredijksters. Maar let op er kunnen maximaal 100 personen in de zaal (De Skans), dus als je je vriend, vriendin of buren mee wilt nemen, wees dan snel!

 Liefs Buuf & Buuf